Afscheidsceremonies

Een persoonlijke uitvaart

Afscheid nemen van iemand is een moment waar we niet graag aan denken. Als je er plots mee geconfronteerd wordt, wil je dan ook afscheid nemen op een zo persoonlijk mogelijke manier. Gelukkig maak je dit niet iedere dag mee… Op deze moeilijke momenten is het goed dat er iemand voor je klaar staat die je kan ondersteunen en je op weg kan helpen.

Een persoonlijke afscheidsceremonie en mooie woorden kunnen troost brengen. Ik bied op deze moeilijke momenten een luisterend oor. Ik ga samen met jou op zoek naar de juiste rituelen en woorden om een afscheidsviering te maken die helemaal bij jouw geliefde past.

Geen standaardteksten, maar een afscheid op maat. We brengen het leven van je geliefde in beeld door zijn unieke levensverhaal. Dat kan de pijn stilletjes verzachten… En beetje bij beetje maakt het harde afscheid plaats voor vele mooie herinneringen en dankbaarheid.

De mooiste afscheidsceremonie

in 3 stappen

Ik luister…

Tijdens een eerste contact luister ik naar jullie verwachtingen en het persoonlijk verhaal van de overledene. Samen bekijken we hoe we het afscheid zo persoonlijk mogelijk kunnen organiseren. We gaan op zoek naar juiste woorden, de juiste rituelen, aangepaste muziek, … We brengen het mooie leven van de overledene samen in kaart.

We bouwen…

Ik maak een draaiboek waarin omschreven wordt hoe de ceremonie er zal uitzien.
Ik schrijf een persoonlijke tekst waarin het levensverhaal van de overledene wordt weergegeven. Ik neem ook contact op met de andere personen die een woordje willen zeggen tijdens de ceremonie en help hen bij het maken van hun tekst.

… een woordenstroom als troost.

Op de dag van het afscheid presenteer ik onze woordenstroom, een ode aan de overledene. Samen koesteren we de hoop dat de herinneringen aan de overledene op deze manier voor altijd in ons hart blijven zitten.

Contacteer me vrijblijvend

Stuur een bericht via het formulier. Je kunt ook direct contact opnemen via info@woordenstroom.be of 0474 / 58 52 94.