Andere ceremonies

Voor elk feest een ceremonie!

Het leven zit vol belangrijke sleutelmomenten. Denk maar aan een doop, een lentefeest of  de hernieuwing van een huwelijksgelofte.

Misschien vier je wel je pensioen, of organiseer je een afscheidsfeest voor je definitief naar het buitenland vertrekt?

Ook deze momenten verdienen een ceremonie op maat waarin een mooi verhaald verteld wordt. 

Een unieke ceremonie

in 5 stappen

De klik

Tijdens een eerste ontmoeting luister ik naar jullie verwachtingen en beantwoord ik jullie eerste vragen. Als ik een ceremonie voor jullie uitwerk, dan is het erg belangrijk dat jullie open staan om jullie verhaal met mij te delen. Is er een klik? Dan kunnen we samen jullie mooie verhaal naar een hoger niveau tillen.

 Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Na dit eerste gesprek bezorg ik jullie een offerte op maat.

Ik luister…

Ik luister naar de reden en het verhaal achter jullie idee voor een ceremonie. Samen bekijken we hoe we dit unieke moment vorm kunnen geven. We gaan op zoek naar juiste woorden, de juiste rituelen, aangepaste muziek, … 

Ik coach…

In overleg werken we een gepersonaliseerde ceremonie uit. Ik ben jullie coach en ondersteun jullie in het hele voorbereidingstraject. Ik deel ervaringen en presenteer jullie de pro’s en contra’s van verschillende types ceremonies, soorten opstellingen, muziek, …

We bouwen…

Ik maak een draaiboek waarin omschreven wordt hoe de ceremonie er zal uitzien. Ik schrijf het verhaal dat hoort bij jullie ceremonie. Zo maken we er samen een onvergetelijk moment van.

… jullie woordenstroom.

Op de dag van de ceremonie presenteer ik het verhaal van jullie ceremonie. Ik breng jullie verhaal letterlijk tot leven. .

Contacteer me vrijblijvend

Stuur een bericht via het formulier. Je kunt ook direct contact opnemen via info@woordenstroom.be of 0474 / 58 52 94.