WOORDenstroom

Ik heb een talent voor luisteren, spreken en organiseren
Bjorn Ulenaers

Over woordenstroom

Woordenstroom, dat ben ik, Bjorn Ulenaers, enthousiaste dertiger, en al mijn hele leven geïnteresseerd in taal en spreken.

Ik studeerde Romaanse Taal-en letterkunde en ging daarna aan de slag als leerkracht Frans.

Spreken voor een groep mensen, mensen motiveren en hen naar een hoger niveau tillen werd stilaan mijn passie. Mijn grootste talent is luisteren naar mensen, hen leuke momenten laten beleven en dingen voor hen organiseren.

Ik speelde al een tijdje met het idee om deze talenten te combineren. Als schepen in de gemeente waar ik woon heb ik regelmatig de eer om koppels te huwen.

Telkens krijg ik de feedback dat ik dit op een leuke manier doe en dat de koppels zeer tevreden zijn.

 

Het kantelmoment om hier professioneel mee aan slag te gaan was de huwelijksceremonie van mijn zus. Tijdens de ceremonie dacht ik bij mezelf: dit is wat ik wil doen, waar ik goed in ben en waar ik andere mensen mee wil helpen.

De dag na de ceremonie ging ik op zoek naar een opleiding tot ceremoniespreker en kwam ik terecht bij Merveil academy. De opleiding gaf me nog meer goesting om aan de slag te gaan in de mooie wereld van het ceremoniespreken.

En zo geschiedde… In 2022 richtte ik woordenstroom op. Mijn droom om mooie verhalen te mogen vertellen aan mensen en hen te helpen bij de organisatie van hun ceremonies werd werkelijkheid.

Sindsdien heb ik al meer dan 100 ceremonies geleid in heel Vlaanderen, waarvan diverse huwelijken en uitvaartplechtigheden. Bekijk ook de ervaringen van anderen.

Opleidingen

* Professioneel ceremoniespreker – Merveil Academy
* Loopbaancoach
* Oprichter Bjorn coacht
* Master in de bedrijfscommunicatie
* Master in de Romaanse Taal-en Letterkunde Frans – Spaans

Contactgegevens

Björn Ulenaers
0474/585294
info@woordenstroom.be
BTW BE0805.932.022

 

 

Contacteer me vrijblijvend

Stuur een bericht via het formulier. Je kunt ook direct contact opnemen via info@woordenstroom.be of 0474 / 58 52 94.