Trouwceremonies

Spreker voor huwelijken gezocht?

Geven jullie elkaar binnenkort het jawoord?  Ik help jullie met het zoeken naar de juiste woorden, rituelen, geloften en de perfecte organisatie van de ceremonie.

Maak jullie trouw memorabel met een ceremoniespreker.

Ontdek hieronder mijn werkwijze & prijs.

De perfecte huwelijksceremonie

in 5 stappen

De klik

Tijdens een eerste ontmoeting luister ik naar jullie verwachtingen en beantwoord ik jullie eerste vragen. Als ik een ceremonie voor jullie uitwerk, dan is het erg belangrijk dat jullie open staan om jullie verhaal met mij te delen. Is er een klik? Dan kunnen we samen jullie mooie verhaal naar een hoger niveau tillen.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Na dit eerste gesprek bezorg ik jullie een offerte op maat.

Ik coach…

In overleg werken we een gepersonaliseerde ceremonie uit. Ik ben jullie coach en ondersteun jullie in het hele voorbereidingstraject. Ik deel ervaringen en presenteer jullie de pro’s en contra’s van verschillende types ceremonies, soorten opstellingen, muziek, …

Ik luister…

Daarna luister ik naar jullie verhaal in persoonlijke gesprekken. We gaan samen terug naar hoe de vonk is overgeslagen en hoe jullie liefde voor elkaar is toegenomen. Ik stel vragen, totdat ik jullie liefde voor elkaar heb doorgrond en er een prachtig verhaal van kan maken.

We bouwen…

Ik maak een draaiboek voor de ceremonie en ik schrijf een mooi verhaal voor jullie en jullie gasten. Ik lees de teksten van de gastsprekers na en zorg ervoor dat ze perfect passen binnen jullie onvergetelijke liefdesverhaal. Jullie favoriete muziek, rituelen, geloften en eigen inbreng zullen de ceremonie naar een hoger niveau tillen. Alles kan en alles mag …

… jullie woordenstroom

Op de dag van de ceremonie presenteer ik jullie woordenstroom, een ode aan jullie liefde voor elkaar. Ik breng jullie verhaal letterlijk tot leven in de ceremonie.

Jullie taak? Genieten van de vele mooie woorden die ikzelf en de gastsprekers voor jullie zullen brengen.

Hoeveel kost een huwelijksceremonie?

De uitwerking van een persoonlijke huwelijksceremonie kan al vanaf 895 euro,  incl. BTW en excl. eventuele verplaatsingskosten.

Ervaringen

Wat anderen delen over mijn ceremonies:

Alex Saelen
Alex Saelen
2024-01-30
Mijn ervaring met Bjorn is uitermate positief. Zowel de voorbereiding als de interventies op de dag zelf, waren buitengewoon professioneel. En niet enkel professioneel, ook met een grote betrokkenheid. Je had nooit het gevoel dat het zijn "werk" was, hij leefde ook echt mee. De zelfgeschreven teksten waren pakkend en zeer correct, heel erg aangepast aan de overledene. Hiervoor nam hij ook tijdens de bespreking de tijd die hiervoor nodig was. Ik zou hem absoluut willen aanraden aan iedereen die met een verlies moet omgaan. Zijn medeleven en zijn bijzonder inlevende aanpak zijn top. Dank je wel Bjorn.
Peter Theunissen
Peter Theunissen
2023-12-21
Eind juli van mijn papa afscheid genomen, vorige week van mijn mama. Ik was blij dat ik ook deze keer weer een beroep op Björn kon doen. Aan de hand van een vragenlijst leerde hij mijn ouders kennen en maakte hij zijn mooi geschreven teksten. Het met hem samenzitten en over mijn ouders te kunnen babbelen werkte louterend. De eerste kennismaking was meteen warm, ik had niet het gevoel mijn verhaal aan een wildvreemde te vertellen. Het werd telkens een uitvaart met een lach en een traan. Onze gesprekken waren telkens mooi verwoord, met veel inlevingsvermogen gebracht en verweven met zelfgekozen muziekfragmenten. Ik kijk met een uiterst tevreden gevoel terug op onze fijne samenwerking en raad Björn aan als spreker op wat voor gelegenheid dan ook. Dank je wel voor jouw ondersteuning op deze moeilijke momenten!
Karolien Hendriks
Karolien Hendriks
2023-12-05
Bjorn sprak de dienst voor van onze zeer geliefde grootmoeder, mamie. Ik heb Bjorn ervaren als een meelevende man, die meedenkt op maat van de familie - en graag wil meedenken om de dienst zo mooi mogelijk te maken. Wij hadden zelf de teksten aangeleverd, maar om alles aaneen te spreken, de muziek te schikken, foto's op het juiste moment, hielp Bjorn mee denken samen met ons en stelde hij het samen tot een geheel. Ik kan hem zeker aanbevelen als professional: hij spreekt duidelijk, valt qua bewoordingen niet in herhaling, gebruikt metaforen en verbindt door zijn kunde alle aparte componenten van de dienst mooi aaneen. Maar ook als mens is hij aangenaam in omgang, integer en vriendelijk. Ik kan hem zeker aanbevelen als ceremoniespreker. Voor anderen hopelijk in minder trieste omstandigheden. Dank, Bjorn, namens de familie van Yvonne Mangelschots.
Diandra Colantoni
Diandra Colantoni
2023-11-28
Ondanks het verdriet hebben wij mooie dingen kunnen vertellen over onze papa en dat heeft Bjorn heel mooi allemaal verwoord op de uitvaart. Hoe hij het levensverhaal vertelde was mooi om te horen. We hebben een traan gelaten maar ook gelachen. Hij heeft zijn persoonlijke touch gebruikt bij het maken van onze filmpjes en dat was erg mooi! Heel erg tevreden
linda simonya
linda simonya
2023-11-10
Bij eerste kennismaking was er meteen een klik, we hadden een heel goed gevoel bij Björn. Op voorhand kregen we een vragenlijst mee, die we samen overliepen. Hij luisterde naar onze verhalen. Hij heeft deze verhalen in een mooie persoonlijke tekst gegoten, die ons allemaal heel erg ontroerd heeft. We herkenden mama er volledig in. Op de dag zelf heeft hij het op een mooie serene manier gepresenteerd. De foto's en muziek waren mooi in de viering verwerkt. Hij heeft ons daarna nog mee naar het kerkhof begeleid. Ik zou hem zeker als spreker aanraden bij andere gelegenheden.
Rob Geerts
Rob Geerts
2023-11-06
We hebben Bjorn gevraagd om ons te huwen en hier hebben we een hele goede keuze bij gemaakt. Hij maakt tijd om te luisteren naar wat we willen delen en schrijft op basis hiervan een mooie en persoonlijke tekst. Ook tijdens het huwelijk waren we heel tevreden. Rustig verteld (met de nodige humor) en je ziet dat hij dit met veel plezier doet. We kunnen hem alleen maar aanraden!

Contacteer me vrijblijvend

Stuur een bericht via het formulier. Je kunt ook direct contact opnemen via info@woordenstroom.be of 0474 / 58 52 94.