Trouwceremonies

Spreker voor huwelijken gezocht?

Geven jullie elkaar binnenkort het jawoord?  Ik help jullie met het zoeken naar de juiste woorden, rituelen, geloften en de perfecte organisatie van de ceremonie.

Maak jullie trouw memorabel met een ceremoniespreker: plan nu een kennismakingsgesprek.

De perfecte huwelijksceremonie

in 5 stappen

De klik

Tijdens een eerste ontmoeting luister ik naar jullie verwachtingen en beantwoord ik jullie eerste vragen. Als ik een ceremonie voor jullie uitwerk, dan is het erg belangrijk dat jullie open staan om jullie verhaal met mij te delen. Is er een klik? Dan kunnen we samen jullie mooie verhaal naar een hoger niveau tillen.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Na dit eerste gesprek bezorg ik jullie een offerte op maat.

Ik coach…

In overleg werken we een gepersonaliseerde ceremonie uit. Ik ben jullie coach en ondersteun jullie in het hele voorbereidingstraject. Ik deel ervaringen en presenteer jullie de pro’s en contra’s van verschillende types ceremonies, soorten opstellingen, muziek, …

Ik luister…

Daarna luister ik naar jullie verhaal in persoonlijke gesprekken. We gaan samen terug naar hoe de vonk is overgeslagen en hoe jullie liefde voor elkaar is toegenomen. Ik stel vragen, totdat ik jullie liefde voor elkaar heb doorgrond en er een prachtig verhaal van kan maken.

We bouwen…

Ik maak een draaiboek voor de ceremonie en ik schrijf een mooi verhaal voor jullie en jullie gasten. Ik lees de teksten van de gastsprekers na en zorg ervoor dat ze perfect passen binnen jullie onvergetelijke liefdesverhaal. Jullie favoriete muziek, rituelen, geloften en eigen inbreng zullen de ceremonie naar een hoger niveau tillen. Alles kan en alles mag …

… jullie woordenstroom

Op de dag van de ceremonie presenteer ik jullie woordenstroom, een ode aan jullie liefde voor elkaar. Ik breng jullie verhaal letterlijk tot leven in de ceremonie.

Jullie taak? Genieten van de vele mooie woorden die ikzelf en de gastsprekers voor jullie zullen brengen.

Contacteer me vrijblijvend

Stuur een bericht via het formulier. Je kunt ook direct contact opnemen via info@woordenstroom.be of 0474 / 58 52 94.