Ik ben Bjorn, oprichter van Woordenstroom.

Ik maak én vertel persoonlijke verhalen op huwelijken.

Ik maak jullie huwelijksceremonie.

Ik neem deze zorg uit handen.

Maar er is meer. Ik geef ook advies rond muziek, trouwlocatie, dagindeling, persoonlijke trouwgeloften…

Enkele maanden voor jullie trouwdag, ben ik jullie gids.

We werken samen via meerdere persoonlijke afspraken.

Resultaat? Een overgetelijke trouwceremonie van A tot Z.

Gaan jullie trouwen?

Bekijk mijn aanbod voor een ceremonie op maat.

Bjorn Ulenaers

Bjorn Ulenaers

Ik ben Bjorn, ceremoniespreker voor huwelijken en afscheidsmomenten. Op mijn website vind je praktische tips voor het samenstellen van je ceremonie, van indeling tot muziek en locatiekeuze. Zoek je een professional die de volledige ceremonie van A tot Z regelt? Contacteer me en laat de zorg aan mij over.